Informasjonsteknology
Logo

Hvem har sagt at analysering og optimalisering av prosesser skal være dyrt, vanskelig og ulønsomt?

Vi leverer systemer som enkelt kan analysere alt fra prosesser til økonomi og enkelt visualisere sammenhenger av dette. Dette gjør at din bedrift kan få informasjon rett på skjermen som det før tok uker for å presentere. Alt tilgjengelig i sekundet som det skjer. Optimalisering er også bra for miljøet, det skal lønne seg å være grønn!

 

I tillegg er vi din komplette sammarbeidspartner som utfører alle tjenester innen automasjon og informatikk. Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat og en god løsning:)

Med Matricon sine produkter er det mulig å utvikle prisgunstige og fleksible produkter. Ta kontakt for mer info om hva disse produktene kan gjøre for deg.

LOGG

 

En logg fra prosessdata består av masse informasjon fra variabler som blir lagret i et lesbart format. Dette kan være filer som kan importeres i Excel eller database for videre bearbeiding. Utfordringen er å bruke disse dataene på en effektiv og nyttig måte.

Kontakt nå!

 

 

Vi er her for deg og kommer gjerne innom for en uforpliktet prat om utfordringer eller løsninger dere ønsker å se nærmere på.