Referanser

Referanser


Seatrench AS

For Seatrench AS utvikler vi et komplett styresystem for en av deres halvautomatiske kabelgravere. Denne er spesifisert for 50m dyp. Hele systemet omfatter hydrauliske thrustere og sylindre, posisjoneringssystemer og logging av data fra følere på maskinen. Overføring av visuelt bilde og sonar er også en del av leveransen. Maskinen skal kunne sendes på oppdrag rundt hele kloden så hele maskinen styres fra et bærbart kontrollsenter, samt mulighet for fjerntilkobling for service.


BRIS AS

For Bris AS har vi prosjektert og bygd tavler for varmekabel styring. Vi har sett at dagens "ferdig" løsning er umoderne og gir unødvendige tavlebygger kostnader. Med lang erfaring innen programmering av temperaturstyringer på industriovner så vi at det var mange forbedringspotensialer. Vi har derfor utviklet en enkel og miljøvennlig regulering av varmekabel anlegg i hytteområder som Bris AS bruker i sine prosjekter.


Jotne Mekaniske Verksted AS

For deres installasjon av nye maskiner og utvidelse av elektrisk anlegg har vi vært inne med prosjektering for at dette skulle gjennomføres på en best mulig måte.


Jackon AS

Hos Jackon skal vi gjennomføre et forprosjekt for å utvikle an standardisert løsning for OEE og lean. Wonderware er en viktig sammarbeidpartner og vil levere system for innsamling og analysering av prosessdata.


Norgesfôr Råde Mølle

Gjennomfører nå et forprosjekt for å gjøre sporing og overordnet styring enda bedre.


C H Evensen Industriovner  AS

Som en god sammarbeidspartner på engineering av styring og kontrollsystemer har CHE muliggjort oppstart av Aitech AS. Gjennom dem har vi utfordrende og moderne prosjekter.  Se for øvrig: www.che.noUtfordring?


Vi er løsningen!Vi ønsker å tilby løsningen som du trenger, ikke den løsningen du kanskje tenkte i utgangspunktet. Ved grundig gjennomgang kan vi få til de beste løsningene sammen:)